FOTO Accident mortal! Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident de motocicletă

Doi tineri, de 18 și 19 ani, și-au pierdut viața într-un accident rutier care a avut loc vineri, lângă Pașcani, în județul Iași. Cei doi tineri erau pe o motocicletă și circulau cu viteză mare, atunci când au încercat o depășire. Motocicleta a fost lovită de un camion, iar tinerii și-au pierdut viața. Ei locuiau intr-o localitate de lângă Pașcani.

Potrivit polițiștilor, la data de 19 august a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DN 28A, în afara localității Gâștești.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un motociclu și o autoutilitară, iar în urma impactului cele două persoane care se aflau pe motociclu au decedat.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *