VIDEO Bugetul pentru programul de iluminat public, consumat în șapte minute. Anunțul făcut la Botoșani de președintele Administrației Fondului de Mediu

Bugetul pentru programul de iluminat public, deschis vineri, la ora 10.00, s-a epuizat în doar șapte minute. Anunțul a fost făcut, vineri, la Botoșani, de președintele Administrației Fondului de Mediu (AFM), Laurențiu Neculăescu, la întâlnirea cu primarii și parlamentarii din județul nostru.

„Programul de iluminat public, cel care s-a deschis chiar astăzi, la ora 10.00. Țin să vă anunț că în șapte minute s-a consumat bugetul pentru tot programul. Au fost depuse 469 de solicitări. S-a consumat bugetul și s-a închis axa de finanțare. Cel mai probabil și datorită faptului că modificând ghidul de finanțare, condițiile au fost mult mai bune și mult mai simple pentru unitățile administrativ teritoriale, în sensul în care noi am eliminat cofinanțarea pe proiect”, a spus președintele AFM.

Președintele Administrației Fondului pentru Mediu, Laurențiu Neculăescu, participă la Botoșani, la dezbaterea „Fondul de Mediu – programe și oportunități de finanțare pentru autoritățile publice locale”. Evenimentul, găzduit de Consiliul Județean Botoșani în Sala „Nicolae Iorga” a Palatului Administrativ, a reunit reprezentanții conducerii Consiliului Județean, ai Instituției Prefectului, parlamentari, reprezentanți ai autorităților locale din județ și șefi ai unor instituții deconcentrate.

Neculăescu discută cu primarii din județ pentru a oferi lămuriri cu privire la fiecare program de mediu care se află în desfășurare sau urmează să fie deschis în perioada următoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *