VIDEO Accident cu cinci victime produs de fiul unui medic

Foto: Ziarul de Iasi

Un accident cu cinci victime, produs de fiul unui medic, a avut loc vineri dimineață, la Iași. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 05.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs la ieșirea din municipiul Iași.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un autoturism și două autovehicule parcate, iar în urma impactului 4 persoane din autoturism au fost rănite. În urma testării șoferului autoturismului, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate.

Potrivit Ziarul de Iași, șoferul care se afla la volanul bolidului Mercedes care a izbit o autoutilitară plină cu pepeni și un Opel parcare lângă Hotel Capitol este Radu Norocea, fiul doctorului Norocea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *