FOTO! Se toarnă stratul de binder pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. Primarul Cosmin Andrei: Lucrările sunt în grafic

Astăzi, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu George Enescu și aleile Teodor Boyan și Curcubeului, s-a turnat stratul de binder (de legătură) după ce dalele cu șine de tramvai au fost scoase, iar cablurile de linie electrică dezafectate în aproximativ 3 zile.

„Iată că, la mai puțin de 3 zile de la începerea lucrărilor, se toarnă stratul de binder (de legătură) în locul dalelor cu șine de tramvai care au fost scoase, deocamdată de pe primul tronson, de la intersecția cu George Enescu până la cea cu aleile Teodor Boyan și Curcubeului. Lucrările decurg într-un ritm susținut așa că, după cum am promis, dacă vremea va fi favorabilă, în aproximativ 2 săptămâni vom putea „închide” acest tronson și cu stratul de asfalt.” a declarat primarul Cosmin Andrei.

Potrivit Primăriei Botoșani, autobuzele pentru mijloacele de transport în comun au fost deviate pe străzile Octav Onicescu, Scipione Bădescu, Pacea și George Enescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *