256 de locuri de muncă disponibile în țările europene. Culegătorii de fructe sunt la mare căutare

foto: antena 3

Mai multe țări europene caută personal spre angajare, pe diferite domenii, prin rețeau Eures. Este vorba de 256 de locuri de muncă, anunță Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Botoșani.

Astfel, Norvegia are disponbile 55 de locuri de muncă din care 40 pentru muncitor in producție, trei posturi de tâmplar, trei de sticlar, trei de instalator.

Germania are disponibile 30 de locuri de muncă, 15 fiind pentru educatoare/educator (se solicita studii incheiate in pedagogie de gradinita, stiinte
educationale, socio-psihopedagogie sau invatamant prescolar; Experienta de lucru cu copiii cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 6 ani; pot aplica persoane de toate varstele; definitivatul sau experienta in invatamant nu sunt obligatorii), cinci de încărcător-sortator, ci posturi de curier și alte cinci de șofer camion.

Olanda caută culegători de mere și pere, culegător de salată, legumicultori, în timp ce Polonia caută lăcătuș, sudori, strungari, asistent producție. Și Belgia are disponibile 96 de locuri, din care 45 sunt pentru culegători de fructe. Locuri de muncă mai sunt și în Danemarca, Malta și Finlanda. Persoanele interesate pot solicita informații suplimentare la AJOFM Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *