Concluzia trasă de Valeriu Iftime după ce l-a înlocuit pe Marius Croitoru cu Mihai Teja!

FC Botoșani este lider în clasamentul Ligii 1, după primele cinci etape disputate. Formația antrenată de Mihai Teja a înregistrat până acum trei victorii și două remize și este la două puncte în fața celor de la FC Hermannstadt, echipa de pe locul doi.

În ultima etapă, FC Botoșani a învins-o în deplasare pe campioana CFR Cluj cu scorul de 1-0.

Concluzia trasă de Valeriu Iftime după ce l-a înlocuit pe Marius Croitoru cu Mihai Teja!

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a mărturisit că este de părere că echipa joacă mult mai bine sub conducerea lui Mihai Teja, decât în perioada în care era antrenată de Marius Croitoru.

Totuși, chiar dacă Iftime este mulțumit că FC Botoșani se apără mult mai bine cu Mihai Teja, finanțatorul grupării din Moldova a declarat că și-ar dori ca echipa să joace mai ofensiv, să facă spectacol pe teren.

Am avut puțină baftă în meciurile pe care le-am disputat, dar ăsta este fotbalul. Cred că Mihai face o treabă excepțională la Botoșani. Și dintr-o hărțuială pe care o făcea echipa mea cu Marius, având posesie și primind goluri de la mai toate echipe… Și domnul Neagoe m-a căpăcit la Botoșani.

Veneau echipele care știau să se blocheze, să stea altfel în teren și pe contraatac primeam gol. Acum cu Mihai văd că echipa joacă un pic altfel, deși eu l-am rugat încontinuu să fim ofensivi, să facem spectacol, să dăm patru bare și să dăm un gol. Să vedem cât putem ține nivelul ăsta”, a declarat Valeriu Iftime potrivit digisport care citeaza Sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *