FOTO! Țigări și alcool de contrabandă, descoperite într-o mașină de polițiștii de frontieră botoșăneni

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit într-un autoturism înmatriculat în Moldova, aparţinând unui cetăţean român, mai multe pachete de ţigări şi alcool, ascunse în torpedou precum şi în bagaje sub bancheta din faţă, în scopul sustragerii de la controlul vamal, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

În data de 16 august 2022, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut – judeţul Botoşani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, un cetăţean român, la volanul unui autoturism înmatriculat în Moldova.

În baza analizei de risc, s-a efectuat un control amănunţit, în urma căruia, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit ascunsă în torpedou precum şi în bagajele personale cantitatea de 100 pachete de ţigări, de diferite mărci, în valoare de peste 1200 lei precum şi o cantitate de alcool, în valoare de 500 lei.

Cetăţeanul a declarat că a achiziţionat ţigaretele şi alcoolul în scop de consum. Întreaga cantitate de ţigări şi alcool a fost indisponibilizată în vederea confiscării”, a declarat Minodora Răcnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com