Angajatul unui restaurant din Botoșani, dus de urgență la spital. A oprit mașina într-o parcare și a cerut ajutor

Întâmplare care se putea termina în mod tragic, petrecută marți, 16 august 2022, în jurul orei 12:45, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi. Din informațiile primite de la martori, un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani care lucra ca livrator în cadrul unui restaurant din Dorohoi, a oprit mașina într-o parcare de pe Bulevardul Victoriei și a cerut ajutor. Potrivit martorilor, acesta era vizibil într-o stare de sănătate nefavorabilă și cerea ajutor medical.

Întâmplător, în preajmă se afla dorohoianul Pădurariu Mădălin, administrator firmă de taxi, jandarmul sg. maj. Rozmalin Robert din cadrul Direcției Generale de Jandarmi București, aflat în timpul liber și a.p. Grădinariu Elvis din cadrul Poliției Corlăteni. Aceștia au sunat la numărul de urgență 112 și i-au acordat îngrijiri tânărului.

Având în vedere faptul că starea tânărului părea din ce în ce mai gravă, jandarmul și polițistul l-au transportat cu mașina personală la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi. Totodată, taximetristul aflat la fața locului a preluat mașina livratorului și a condus-o către sediul restaurantului.

Sursa: Dorohoinews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *