Emoționant! O bunicuță din județul Botoșani a împlinit un secol de viață. Secretul longevității sale

Clipe emoționante, luni, de Adormirea Maicii Domnului, pentru o bunicuță din județul Botoșani care a împlinit un secol de viață. Verginia Andronache, din comuna Gorbănești, a fost sărbătorită, așa cum se cuvinte, la împlinirea a 100 de ani. Deși are o vârstă înaintată, bunicuța are o energie fantastică.

Secretul longevității sale

„Am această mulțumire pentru azi că am muncit! Am trăit când mai bine, când mai greu, dar am muncit mereu”, a spus bunicuța.

Înconjurată de fiii și fiicele sale, de nepoți, strănepoți și stră-strănepoți, bunica Verginia a mărturisit că nu se aștepta să fie sărbătorită în felul acesta și că-i mulțumește lui Dumnezeu pentru această zi.

Pot spune că am participat cu emoție la un eveniment unic din viața unui om. Am ascultat povești care pur și simplu mi se par incredibile, am primit sfaturi și ne-am bucurat împreună cu tanti Verginia, la împlinirea vârstei de 100 de ani. Nu am putut merge cu mâna goală, așa că tanti Andronache Verginia a primit din partea noastră un tort (pe această cale țin să-i mulțumesc doamnei Monica Ioana Chică-Roșă ), o diplomă aniversară, dar și flori!”, a precizat primarul comunei, Ionuț Melinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *