Botoșănean ridicat de jandarmi de pe terasa unui bar. Motivul pentru care ospătărița a cerut ajutor

Un botoșănean a fost ridicat de jandarmi de pe terasa unui bar după ce tânărul, în vârstă de 24 de ani, s-a apucat de furat. Incidentul a avut loc zilele trecute, pe terasa unui bar din Mureșenii Bârgăului, județul Bistrița Năsăud. Tânărul botoșănean a oprit la bar, iar când ospătărița nu era atentă, a furat banii pe care aceasta îi ținea sub tastatura calculatorului.

După furt, tânărul s-a reașezat la masă să își termine consumația. Femeia a observat că banii lipsesc și le-a cerut sprijinul jandarmilor. La fața locului au intervenit jandarmii montani de la Piatra Fântânele și l-au prins. Botoșăneanul s-a ales cu dosar penal pentru furt.

„La fața locului a intervenit imediat o patrulă a Jandarmeriei Montane din Piatra-Fântânele, care a depistat făptuitorul în persoana tânărului menționat, care a recunoscut faptul că a sustras suma de bani, profitând de neatenția personalului. Pe numele acestuia au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, acte care au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor”, potrivit jandarmilor bistrițeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *