Două femei din Botoșani rănite într-un accident. Au intrat cu ATV-ul într-un copac

Două femei, de 40 și 48 de ani, din județul Botoșani, au fost rănite într-un accident rutier. Acestea au intrat cu ATV-ul într-un copac. Evenimentul a avut loc duminică, în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Mihaela D., în vârstă de 48 de ani din Dorohoi, conducea ATV-ul pe str. Calea Bucovinei, spre comuna Pojorâta, având ca pasager pe Carmen P.,de 40 de ani din Vorona.

Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a avut alte preocupări în timpul conducerii, moment în care a pierdut controlul asupra direcții de mers și a intrat în coliziune frontală cu un copac aflat în șanțul de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma producerii accidentului, cele două femei au fost rănite, motiv pentru care au fost preluate de un echipaj SMURD și unul de ambulanță și transportate la Spitalul Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătoarea ATV-ului nu era sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *