FOTO Inundații în mai multe intersecții din Botoșani, dar și în două curți. Pompierii, chemați de urgență

Pompierii militari și voluntari au intervenit, duminică, în intersecția străzilor Împărat Traian cu Octav Onicescu, acolo unde, din cauza ploii abubdente s-a acumulat apă pe sosea. O femeie a sunat la 112 că nu mai poate înainta cu autoturismul din cauza apei.

Și cetățenii care locuiesc la casele din zonă au cerut ajutor, îngrijorați că apa le-ar putea intra in curți. Salvatorii au reușit într-un timp foarte scurt să evacueze apă, desfundând rigole stradale care erau colmatate. Pentru ca circulația rutieră să se desfășoare în condiții normale, aceștia au împins autoturismul până într-o zonă în care nu blochează traficul.

Pompierii voluntari din orașul Ștefănești au intervenit pentru evacuarea apei din două curți, iar drumarii pentru înlăturarea unui copac căzut pe DN 24 C, între Manoleasa – Ștefănești.

Potrivit Sistemului de Gospodărire a Apelor Botoșani, cel mai mult a plouat la Stânca, respectiv 49 l/mp. Vă reamintim că până mâine seară, până la ora 22. 00, județul Botoșani se află sub o avertizare meteo tip cod galben de instabilitate atmosferică.

Probleme au fost și în zona Pacea, Modern Calor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *