Un bărbat a dat foc unei mașini în timp ce pârlea o găină

Un bărbat a dat foc unei mașini în timp ce pârlea o găină. Incidentul ciudat a avut loc sâmbătă, în Fălticeni. Adrian pârlea o găină cu un spray sub presiune, cu gaz, prevăzut cu un dispozitiv pentru flambare, în bucătăria apartamentului de pe Bd. 2 Grăniceri, unde locuiește fără forme legale.

La un moment dat, flacăra spray-ul s-a extins la întreg dispozitivul, provocându-i arsuri la mâini, motiv pentru care l-a aruncat pe fereastra de la bucătărie, în parcarea dintre blocuri. Spray-ul s-a rostogolit, ajungând sub autoturismul marca Opel Meriva.

Flacara dispozitivului a provocat distrugeri în partea din față a autoturismului, topindu-se bara din plastic, instalația electrică, precum și alte componente din zona motorului. Incendiul a fost lichidat de către proprietarul autoturismului până la sosirea pompierilor la fața locului, nepropagându-se la alte autoturisme sau imobile.

Adrian a suferit arsuri la nivelul mâinilor, deplasându-se la Spitalul Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii fac cercetări pentru distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *