FOTO Cunoscut magazin de haine, deschis, de vineri, în Botoșani Shopping Center

În mixul de shopping propus de Botoșani Shopping Center ne însoțește magazinul Exclusiv, ce ocupă o suprafață de 174 metri pătrați, situat în proximitatea magazinului NewYorker. Brandul Exclusiv se diferențiază prin calitate și confort, dar și prin varietatea propunerilor vestimentare. În oferta noii locații din Botoșani Shopping Center se regăsesc articole de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, care preferă ținutele în tendințe.

Exclusiv este un brand dedicat tendințelor actuale, prin culori, tipuri de țesături și design, oferind în același timp un confort sporit.  Tocmai aceste calități și varietatea opțiunilor contribuie la caracterul versatil al articolelor de îmbrăcăminte Exclusiv.

Botoșani Shopping Center – Magazinele tale preferate!

Centrul comercial cu o suprafață de 20.000 m² reprezintă un mix de retail accesat de peste 5 milioane de vizitatori anual. Botoșani Shopping Center dispune de o suprafață închiriabilă de 17.000 m², contractați de retaileri naționali și internaționali, din care hipermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 m² alături de NewYorker, Jysk, Decathlon, Sportisimo, Mado, ZooCenter și Beauty Mania, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de retail din Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *