Planetariu mobil la Uvertura Mall Botoșani. De când pot fi vizionate spectacolele

De marți, 16 august , Uvertura Mall aduce tuturor botoșănenilor o experiență unică, menită să dezvolte creativitatea și să răspundă curiozităților legate de spațiu, planete, galaxii.

Spectacolele full-dome de la Uvertura Mall se desfășoară sub auspiciile unei iniţiative private care reunește complexul Uvertura Mall cu Elisand Planetarium.

Programul include proiecții cu tematică de astronomie, destinate tuturor categoriilor de vârstă. Cupola gonflabilă amplasată la etajul al 4-lea, în Uvertura Mall, cu un diametru de 8 metri, este dotată cu un proiector digital de planetarium și scaune special gândite să ofere confort și o vizionare panoramică ce contribuie la realizarea unui spectacol memorabil pentru 35 de spectatori/serie.

Principala proiecție este spectacolul full-dome „DE PE TERRA ÎN UNIVERS” care prezintă o călătorie fascinantă, plină de culoare și dinamism, prin spațiu și timp.

Bucurați-vă de splendoarea simfoniei corpurilor cerești din Sistemul Solar! Călătoriți către locurile de naștere ale stelelor, dar și în locurile unde stelele s-au stins!Vom merge mai departe de Calea Lactee,vom traversa imensitatea inimaginabilă a miliardelor de galaxii și vom zări marginile Universului Observabil, la cca. 14 miliarde de ani lumina!”, transmite printr-un comunicat Uvertura Mall.

Proiecțiile pot fi vizionate în fiecare zi, în intervalul orar 10:00-21:00. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *