Șapte posturi de poliție din Botoșani vor fi reparate. Ce firmă va face lucrările!

post de politie leorda botosani2Șapte posturi de poliție din județul Botoșani vor fi reparate și consolidate, în perioada imediat următoare, în baza unui proiect transfrontalier. Este vorba de sediile poliției din comunele Broscăuţi, Conceşti, Cordăreni, Havârna, Păltiniş, Şendriceni, Vorniceni, care vor fi supuse unor lucrări de consolidare finanțate cu bani din Programul Operațional Comun România – Ucraina Proiectul SAGA – ”Cooperare Regională pentru Prevenirea și Combaterea Criminalității Transfrontaliere România – Ucraina”.

Lucrările pentru cele șapte imobile ale Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani vor costa 731.260 lei fără TVA și vor fi realizate de societatea comercială Prisacariu Build & Construct SRL din localitatea Poiana din comuna Brăești.

Interesant este că anul trecut societatea a avut, în actele transmise Ministerului Finanțelor, doar șapte angajați. Tot anul trecut, firma din județul Botoșani, care a fost selectată în urma unei licitații, a avut o cifră de afaceri de 2.871.397 lei și un profit net de 250.000 de lei.

 

Medic din Botoșani sancționat după ce nu a fost găsit la program

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *