Semn divin? O icoană cu Fecioara Maria a rămas intactă în urma incendiului care a distrus o casă din județul Botoșani

O icoană a rămas intactă în urma incendiului devastator care a distrus casa unei femei din localitatea Coștiugeni. Icoana cu Sfânta Fecioara Maria și Pruncul Iisus a rămas aproape intactă după ce focul a mistuit totul în jur. Mai ales acum, când se apropie sărbătoarea Sfintei Maria, bunica Elena, proprietara casei, consideră că acesta este un semn divin și are speranță că va reuși să treacă peste această cumpănă.

Incendiu produs de la o lumânare

Nenorocirea s-a întâmplat joi, în jurul amiezii. Când a izbucnit incendiul, proprietara, în vârstă de 87 de ani, nu era în casă. Alarma a fost dată de un nepot, care locuiește în aceeași gospodărie.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani, la fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp timp, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Albești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că locuința ardea ca o torță și exista pericolul de propagare a flăcărilor la alte două anexe din gospodărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com