Control al Casei Județene de Asigurări de Sănătate la cabinetul unui medic de familie din Botoșani, la sesizarea unui asigurat. A fost sancționat!

concediu medicalCabinetul unui medic de familie din Botoșani a fost ”călcat” de Corpul de control al Casei Județene de Asigurări de Sănătate, în urma reclamației unui asigurat.

Acesta a reclamat că medicul i-ar fi dat concediu medical, după care i l-a anulat. Nemulțumit, asiguratul a sesizat Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani.

A fost un control operativ pe medicină de familie, la o sesizare, privind modul de acordare a concediului medical. O persoană l-a reclamat pe medic că i-a dat concediu medical, după care i l-a anulat. Pacientul nu era pe lista medicului de familie respectiv, dar norma spune că, chiar dacă nu esti pe lista medicului de familie și te adresezi unui medic de familie pemtru urgență medicală, îți poate da concediu medical chiar dacă nu ești pe lista lui. Și a fost o încurcătură. Sesizarea a fost îndreptățită, iar medicul a fost sancționat cu avertisment pentru că i-a anulat concediul degeaba”, a declarat Alina Mustiață, directorul general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Botoșani.

One thought on “Control al Casei Județene de Asigurări de Sănătate la cabinetul unui medic de familie din Botoșani, la sesizarea unui asigurat. A fost sancționat!

  1. tot felul de indivizi ajung medici sau doctor…. cum le place sa li se spuna dar sunt iresponsabili in fata pacientilor … copii unora cu bani care au platit cursurile cu spagi grele , sunt stomatologi care habar nu au de medicina sunt doar “reparatori” de dinti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com