Un nou ansamblu UNIQUE Residence reprezentativ pentru standardele de siguranță, în str. Victoriei, la două minute de Piața Mare

Noile apartamente Made To Measure UNIQUE Residence Victoriei, la un nivel superior de siguranță, peste standardele normativelor în vigoare

Asistăm în ultima perioadă la apariția unor noi blocuri de locuințe, nu doar mai estetice, dar mai performante și mai eficiente față de blocurile vechi, și – cel mai important – mult mai sigure din punct de vedere structural, al securității la incendiu, în ansamblul asigurării condițiilor de siguranță pentru toți locuitorii acestora.

Noile proiecte imobiliare sunt construite tot mai responsabil, pe baza unor proiecte tehnice conforme, cu avize de securitate la incendiu și scenarii de securitate la incendiu, cu referate ale verificatorului pentru cerința ”securitate la incendiu“, care răspund celor mai noi cerințe de securitate ale legislației în acest domeniu.

Împărtășim calitatea!

Preocupați continuu de satisfacția clienților noștri și inspirați de aprecierea noilor proprietari de apartamente Made To Measure, vă propunem al 5-lea proiect marca UNIQUE Residence din Botoșani, situat pe str. Victoriei, în zona Teatrului Vasilache și a bisericii Sf.Gheorghe, la două minute de Piața Mare similar ansamblului UNIQUE Residence Calea Națională.

Odată cu avantajele deja cunoscute, puteți beneficia și aici de apartamente cu un pachet de dotări pentru locuințe care respiră, cât mai eficiente energetic și mai sănătoase.”

Nivelul superior de siguranță la incendiu – un motiv pentru care să te muți într-un apartament nou marca UNIQUE Residence

Pentru a asigura toți parametrii care se impun la construirea și exploatarea clădirii astfel încât să se prezinte în timp la capacitate funcțională maximă, blocul este realizat după cerințele celor mai noi normative, atât structural, cât și prin prisma măsurilor de securitate la incendiu, astfel încât structura de rezistență să reziste sub acțiunea focului o perioadă normată de timp, căile de evacuare (uși, holuri, scări) să îndeplinească condițiile privind gabaritele și lungimile de evacuare, de distanță la foc.

De asemenea, clădirea este dotată cu instalații de stingere a incendiilor cu hidranți interiori, exteriori, cu instalații de detecție, semnalizare și avertizare la incendii, și cu instalații de desfumare.

Toate proiectele noastre, marca UNIQUE Residence, sunt verificate de către specialiști autorizați și răspund unui nivel superior al cerințelor de: rezistență și stabilitate structurală, securitate la incendiu, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică și mediu.”

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia!

Contact direct la dezvoltator: 0744691659

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com