FOTO Tânărul din Botoșani care a atacat un polițist și a avariat două mașini, reținut de polițiști

Un tânăr de 26 de ani, care a atacat un polițist în misiune și a avariat două autoturisme, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Incidentul a avut loc miercuri, 10 august, în jurul orei 15:00, când un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, în timp ce se deplasa, în interes de serviciu, cu autospeciala din dotare, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, a fost oprit de un bărbat, solicitându-i ajutor.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Botoșani, polițistul a coborât geamul autospecialei pentru a discuta cu persoana respectivă, care i-a spus că are neînțelegeri cu fiul său, moment în care, un tânăr de 26 de ani, din comuna Todireni s-a apropiat de autospecială și a lovit cu pumnul în geamul portierei, iar cioburile de sticlă rezultate i-au cauzat leziuni superficiale polițistului, la antebrațul stâng.

Ulterior, tânărul de 26 de ani a părăsit zona respectivă, polițistul solicitând întăriri la fața locului. Au fost direcționate în zonă mai multe echipaje de poliție, tânărul fiind prins și imobilizat de forțele de ordine venite în sprijin.

Până la imobilizarea tânărului, acesta a mai avariat două autoturisme aflate în zona respectivă. Botoșăneanul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și a liniștii publice și distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com