VIDEO Se întâmplă la Botoșani! Un tânăr de 26 de ani a atacat un polițist în misiune și a avariat două autoturisme. Individul, imobilizat

Un tânăr de 26 de ani a atacat un polițist în misiune și a avariat două autoturisme. S-a întâmplat miercuri,i, 10 august, în jurul orei 15:00, când un polițist din cadrul IPJ Botoșani, în timp ce se deplasa, în interes de serviciu, cu autospeciala din dotare, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, a fost oprit de un bărbat, solicitându-i ajutor.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Botoșani, polițistul a coborât geamul autospecialei pentru a discuta cu persoana respectivă, care i-a spus că are neînțelegeri cu fiul său, moment în care, un tânăr de 26 de ani, din comuna Todireni s-a apropiat de autospecială și a lovit cu pumnul în geamul portierei, iar cioburile de sticlă rezultate i-au cauzat leziuni superficiale polițistului, la antebrațul stâng.

Ulterior, tânărul de 26 de ani a părăsit zona respectivă, polițistul solicitând întăriri la fața locului.

Au fost direcționate în zonă mai multe echipaje de poliție, tânărul fiind prins și imobilizat de forțele de ordine venite în sprijin.

Până la imobilizarea tânărului, acesta a mai avariat două autoturisme aflate în zona respectivă. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere, urmând ca, în funcție de rezultate, să fie luate măsuri conform prevederilor legale, mai precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *