FOTO! Parc cu fonduri europene la perferia municipiului Botoșani. Lucrările, inspectate de primarul Cosmin Andrei

Un parc modern, amenajat cu fonduri europene la periferia orașului Botoșani, prinde contur. Este vorba de amenajarea unei zone de recreere pe strada Adrian Adamiu, investiție ce va fi realizată prin Programul Operațional Regional (POR).

Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Botoșani, parcul va fi amenajat pe o suprafață de 990 mp cu zone de recreere, spații de joacă, zone de sport, spații de relaxare, zonă verde și alei pietonale.

Minim 600 de persoane, locuitori ai comunității marginalizate. vor avea acces la activități sportive și recreaționale în vederea reducerii gradului de marginalizare a acestora.

Proiectul mai presupune reabilitarea și modernizarea Tronsonului 2 – Str. Adrian Adamiu – în suprafața de 347 mp în vederea îmbunătățirii condiției infrastructurii stradale/pietonale a comunității defavorizate „Condacia” din municipiul Botoșani.

Investiția este de 2,7 milioane de lei cu TVA, lucrările urmând să se desfășoare pe parcursul a 12 luni. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a inspectat lucrările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *