Directorul din Botoșani, care a decedat în timpul vacanței din Grecia, repatriat cu dificultate. Când ar putea fi adus acasă

Repatrierea corpului neînsuflețit al lui Dan Vacariu, directorul de la Prodalcom SA Botoșani, care a decedat în timpul vacanței pe care o petrecea în Grecia, se desfășoară cu dificultate, din cauza procedurilor complexe a autorităților elene. Botoșăneanul va fi supus necropsiei, astfel încât va trebui să mai rămână câteva zile pe teritoriul Greciei.

Surse apropiate familiei susțin că Dan Vacariu ar putea repatriat cel mai devreme în cursul zilei de vineri, ceea ce înseamnă că înmormântarea acestuia va avea loc săptămâna viitoare la Vorona.

Directorul de producție al societății comerciale Prodalcom SA, Dan Vacariu, avea 52 de ani. El se afla, alături de familia sa și un grup de prieteni, pe o plajă din Grecia, acolo unde i s-a făcut rău și a decedat, fără ca familia sa să mai poată face ceva pentru salvarea acestuia.

Dan Vacariu era cumnatul lui Nicu Catană, fostul acționar al Prodalcom SA, care a murit subit în urmă cu un an. El era unul dintre cei mai buni specialiști ai fabricii de alcool și băuturi alcoolice controlate de Cornel Șfaițer.

Botoșăneanul era căsătorit și avea trei copii, doi băieți și o fată. Doi dintre copii erau gemeni, fata și unul dintre băieți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *