Marius Croitoru, săgeți către Valeriu Iftime: „Vorbim de educație? Să ne uităm puțin în oglindă”

Marius Croitoru și Valeriu Iftime continuă să se contreze după ce au încheiat colaborarea de la FC Botoșani.

Ultimul episod dintre cei doi a apărut după ce antrenorul suspendat Marius Croitoru a fost surprins în tribunele Arenei Naționale, la meciul FCSB – FC U Craiova 1-1, cu două telefoane în fața sa și discutând cu antrenorul secund, care se afla pe bancă.

Replica lui Marius Croitoru pentru Valeriu Iftime

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, l-a criticat pe Marius Croitoru pentru gesturile sale de la meciul cu FCSB, spunând că „e vorba de educație și e de râsul lumii să stai cu două telefoane, cum a stat el”.

Actualul antrenor de la FC U Craiova i-a dat replica fostului colaborator de la FC Botoșani, aducând aminte că omul de afaceri a fost suspendat recent pentru 6 luni din orice activitate fotbalistă.

„Lucrurile se schimbă. Dacă vorbim de educație, mi-e greu să… domnul Iftime știe ce educație am eu. Dacă ar fi de educație, n-ar trebui să vorbească, pentru că el are 6 luni de suspendare, eu am avut doar două săptămâni. E mai bine să vorbească despre echipa și antrenorii lui. Eu am un respect deosebit pentru domnul Iftime, îl apreciez și e păcat să spună astfel de lucruri, dacă strict la asta s-a referit. Dacă suspendarea ține de educație, ar trebui să ne uităm puțin în oglindă și să vedem despre ce educație vorbim, a spus Marius Croitoru, la conferința de presă premergătoare derby-ului FC U Craiova – Universitatea Craiova.

Ce a spus Valeriu Iftime despre Marius Croitoru
Sunt momente în viața de zi cu zi când e foarte civilizat Marius Croitoru, dar își pierde rezistența asta în timpul meciurilor. Am avut și aici la Botoșani câteva situații, se certa cu presa. Încercam să-l calmez, dar nu auzea! L-am văzut apoi la meciuri urlând pe margine, pe tușă, eu cred că n-ai niciun fel de beneficiu, de câștig, dacă urli.

Dacă ești suspendat, e o chestie de educație, e de râsul lumii să stai cu două telefoane cum a stat el, parcă ești de la NASA, comunici cu vapoarele, cu rachetele cosmice care se izbesc una în alta. Ce poate să-i transmită chelbosului ăluia de pe margine la telefon? Facem atâta circ degeaba, Marius Croitoru e un tip super fain. El doar bravează foarte tare, joacă un teatru ieftin”, a spus Valeriu Iftime, la Radio Sport Total FM, potrivit sport.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *