FOTO! Amplă acțiune a polițiștilor în județul Botoșani. Controale în trafic pe timpul nopții

În zilele de 6 și 7 august 2022, polițiștii botoșăneni au acționat îm județul Botoșani pentru prevenirea, descurajarea și combaterea oricăror evenimente negative, fiind asigurate măsuri pentru menținerea ordinii publice și prevenirea faptelor de natură penală, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Aproximativ 100 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, însoțiți de câinele polițist, specializat în depistarea substanțelor psihoactive, precum și specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Botoșani au acționat în weekendul care a trecut, pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică și conștientizarea tinerilor cu privire la riscurile și consecințele negative ale consumului de droguri sau substanțe psihoactive.

La acțiuni, au fost angrenați polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale și rutieră.

Activitățile au vizat zonele aglomerate și obiectivele economice din municipiul Botoșani, orașul Săveni, orașul Flămânzi și zona Secțiilor de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni și nr. 8 Flămânzi, forțele de ordine acționând pentru  prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale pe stradă, în baruri, cluburi, precum și pentru depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice, consumă alcool sau droguri la volan.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate și legitimate peste 500 de persoane și  controlate peste 200 de vehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 195 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 66.000 de lei.

Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare, precizează IPJ Botoșani.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *