Prognoza meteo 8 august – 5 septembrie 2022. Vremea se anunţă extremă în următoarele patru săptămâni

Meteorologii ANM au emis prognoza vremii pentru următoarele patru săptămâni. Pe parcursul săptămânii viitoare vremea se menține caldă în Oltenia Muntenia, Dobrogea continentală. Sunt prognozate temperaturi maxime de 30-35 grade.

În scădere vor fi valorile termice în nordul Moldovei, Maramureș și în nordul Transilvaniei, unde și ploile vor fi pe arii mai extinse.

De la mijlocul lunii un nou val cu vreme calduroasă și precipitaţii slabe cantitativ se va manifesta în majoritatea zonelor din țară.

Prognoza meteo pentru săptămâna 8 – 15 august 2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea nord-vestică a țării, dar mai ales în vestul Carpaților Meridionali și în zona Munților Apuseni. În restul țării cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, local deficitare în sud-est.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 august 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât celenormale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 august 2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și vestice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 august – 5 septembrie 2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentrua ceastă săptămână, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea sud-vestică a țării.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval, vor avea o tendință spre deficit în majoritatea regiunilor, informeaza antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *