Doi șoferi din Botoșani au fost prinși la volan, sâmbătă, sub influența alcoolului

Doi șoferi au fost prinși la volan, sâmbătă, sub influența alcoolului. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din sat Lișmănița.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Potrivit sursei citate, în aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, au oprit pe drumul județean DJ 293 A, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Viișoara.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *