Ce buget are FC Botoșani în acest sezon de Superligă: Nu este un secret!

Valeriu Iftime a anunțat că FC Botoșani se bazează pe un buget de peste cinci milioane de euro în acest sezon de Superligă.

Finanțatorul moldovenilor a recunoscut că s-a confruntat și cu destule probleme, în condițiile în care clubul este unul privat, spre deosebire de majoritatea echipelor din țară. Ajunsă și în cupele europene, FC Botoșani a trăit o dezamăgire cruntă în sezonul precedent, atunci când s-a luptat în play-out pentru evitarea retrogradării. În locul lui Marius Croitoru, Valeriu Iftime l-a adus pe Mihai Teja.

Valeriu Iftime n-are parte de zile ușoare la FC Botoșani. Invitat la ProSport Live, omul de afaceri a dezvăluit că se bazează pe un buget de 5,2 milioane de euro.

O mare parte din bugetul celor de la Botoșani este construit și prin vânzare jucătorilor de valoare, noteaza prosport.

„Nu este un secret! Noi avem un buget de 5,2 milioane de euro. Asta cu tot cu Academia. Mă socotesc în fiecare zi unde sunt banii, pentru că avem un club privat. Nu e un confort să dai bani de la tine. Nu e deloc constructiv ca cineva să spună că ține fotbalul pe banii lui. Am echilibrat bugetul ani de zile. Anul trecut a fost mai complicat. Eu și asociații mei am plătit peste un milion de euro, să acoperim deficitul”, a spus Valeriu Iftime, la ProSport Live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *