O tânără învățătoare din Botoșani îi ajută pe copii să își dezvolte capacitatea de creație. A creat o „școală” inedită pentru cei mici

O tânără de 37 de ani din Botoșani îi ajută pe copii să își dezvolte capacitatea de creație, să se îndrăgostească de lectură, dar și să învețe o limbă străină. Violeta Baltariu este pasionată de munca pe care o face zilnic, în timpul unui an școlar, cu elevii, iar din acest motiv a decis să își deschisă un spațiu privat prin ajutorul căruia să îi ajute pe copii să învețe lucruri noi pe perioada vacanței și nu numai.

„Kubik Creative” este locul în care copiii cu vârste între trei și nouă ani pot învăța să citească, să scrie, să vorbească o limbă străină prin intermediul jocurilor. Violeta Baltariu consideră că atelierele de creație pe care le propune reprezintă o alternativă la sistemul educațional clasic.

„Kubik Creative”, care s-a deschis pe strada Octav Onicescu, lângă Biserica Roset, funcționează în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 8.00 la ora 13.00, iar marți și joi atelierele de creație vor fi în intervalul orar 17.00-19.00.

Activitățile integrate se vor desfășura atât ca activități în cadrul unui proiect tematic, cât și în cadrul proiectării pe teme săptămânale, într-o atmosferă relaxantă”, a declarat Violeta Baltariu.

Informații despre activitățile educaționale de la „Kubik Creative” pot fi obținute la numărul de telefon 0748490176.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *