S-a stabilit firma care va primi 3,3 milioane de lei pentru a proiecta centura municipiului Botoșani

sosea de centura, stiri, botosaniAsociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană” Botoșani a stabilit, în urma unei licitații, firma care va face o actualizare a Studiului de Fezabilitate, va întocmi Proiectul Tehnic și Detalii de Execuție pentru „Șoseaua de centură a municipiului Botoșani prin Curtești”. Este vorba de o firmă din București, care va încasa 3,3 milioane de lei pentru realizarea documentației care va sta la baza execuției viitoarei centuri a municipiului Botoșani.

Societatea se numește Best Consulting & Design SRL și are ca obiect de activitate „Activități de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea”. În 2021, firma a avut o cifră de afaceri de 4,5 milioane de lei și un profit net de 1,48 milioane de lei. Societatea din București are doar șapte angajați.

Înfiinţată în anul 2014, Best Consulting & Design SRL are sediul în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 400 lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Bobaru Constantin, cu 32,5% din capitalul social, Grigorescu Aurelian-Valeriu, cu 50% din capitalul social, Grigorescu Violeta, cu 17,5% din capitalul social. Administratorul societăţii este Grigorescu Aurelian-Valeriu.

FOTO & VIDEO! Accident grav la Botoșani! Două persoane, soț și soție, rănite după ce s-au izbit cu mașina într-un copac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *