Botoșănean bătut măr și abandonat la marginea unui drum. Agresorul este un tânăr de 23 de ani

Un botoșănean a fost bătut măr și abandonat de agresor la marginea unui drum. S-a întâmplat la data de 29 iulie, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani, din comuna Albești a fost victima unei agresiuni, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul de 55 de ani, din comuna Albești , lucrează ca și îngrijitor de animale la o stână din aceeași comună.

În jurul orelor 22:00, bărbatul a plecat de la domiciliu, deplasându-se la un bar, unde a consumat băuturi alcoolice împreună cu doi consăteni. Acesta a părăsit barul în jurul orelor 23:00 pentru a se întoarce la stână, iar pe drum, bărbatul a fost lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele în zona capului, de către o persoană necunoscută, provocându-i leziuni fizice.

Bărbatul a fost găsit pe marginea drumului, ulterior fiind transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma activităților operative desfășurate de polițiști, s-a stabilit că autorul faptei este un tânăr de 23 de ani, din localitatea Albești. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, precizează IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *