Botoșănean prins de polițiști cu un transport ilegal de lemne. A rămas fără încărcătură și s-a ales și cu amendă

masina politie, stiri, noaptea., botosaniUn botoșănean a fost prins de polițiștii suceveni cu un transport ilegal de lemne. Totul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, când patrula din cadrul SPR 3 Marginea, în timp ce desfășura activități pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării și comercializării materialului lemnos, a oprit pentru control autotutilitara marca Iveco Cargo care se deplasa pe DJ 178 B, raza comunei Satu Mare, județul Suceava.

La volan, era Ștefan P. din Trușești, județul Botoșani. El a prezentat lucrătorilor de poliție avizul de însoțire a materialului lemnos, pentru autoutilitara Iveco Cargo pentru cantitatea de 0,3 metri cubi, grupa rășinoase, specie
molid, sortiment rumeguș și pentru cantitatea de 1,9 metri cubi, grupa rășinoase, specie molid, sortiment biomasă necertificabilă.

Întrucât, transporta și o cantitate de material lemnos specia cherestea rășinoase, pentru care nu deținea documente de însoțire, vehiculul  a fost condus la depozitul Canton Silvic din comuna Marginea, județul Suceava, unde a fost solicitat personalul silvic din cadrul Ocolului Silvic Marginea, pentru inventariere. Botoșăneanul avea o cantitate totală de 0,98 metri cubi, cherestea rășinoase (căpriori brad) fără documente. Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar lemnul a fost confiscat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *