Doi șoferi din Botoșani s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier. Cum au fost prinși de polițiști

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier. La data de 5 august 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe drumul județean DJ 208 H, un autoturism condus de bărbat de 37 de ani, din comuna Corni.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul avea suspendat exercitarea dreptului de a conduce iar autorizația de circulație provizorie este expirată.

El cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere

De asemenea, la data de 4 august 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe drumul european DE 58, o autoutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani, din comuna Copălău.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autorizația de circulație provizorie este expirată. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, precizează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *