Poliția a oferit detalii despre accidentul de pe DN 1 în care a fost implicată o mașină de Botoșani. Au fost 2 morți și 3 răniți

Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a oferit, joi seară, detalii despre gravul accident rutier de pe drumul național DN1, lângă Uileacu de Criș, în urma căruia un bărbat de 48 de ani și o fetiță de 10 ani au murit și în care a fost implicată o mașină cu numere de Botoșani. Accidentul s-a petrecut după ce un orădean de 48 de ani, aflat la volanul unui Land Rover, a intrat într-o depășire, iar când a făcut manevrele de revenire pe sensul său de mers a acroșat o remorcă de transport auto tractată de un Volkswagen.  Toate victimele sunt din municipiul Oradea, ele constituind o familie, soț, soție și trei copii.

„Joi, 4 august a.c., la ora 13.50, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Uileacu de Criș, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Aleșd, la finalizarea unei depășiri, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției, a intrat în derapaj spre dreapta, a acroșat în partea stânga spate remorca de transport auto tractată de un autoturism condus în aceeași direcție de deplasare de un bărbat de 39 de ani, din localitatea Cristuru Secuiesc, județul Harghita. În urma acroșajului, primul autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe sensul de deplasare înspre Aleșd”, au transmis reprezentanții IPJ Bihor.

Aceștia susțin că, în urma accidentului, șoferul Land Roverului și o fetiță de 10 ani, din Oradea, pasageră în același autoturism, au decedat la fața locului.

„De asemenea, o altă minoră de 10 ani, tot din Oradea, pasageră în primul autoturism, a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital”, se mai arată în informarea IPJ Bihor.

În aceeași mașină s-au mai aflat și o femeie de 42 de ani și o tânără de 18 ani, din Oradea, ambele suferind leziuni ușoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *