FOTO! Gest deosebit! Două jandarmerițe au ajutat o bătrână căzută pe o stradă din municipiul Botoșani

Două eleve la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, care efectuează practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, au ajutat o bătrână care era căzută și sângera la o mână. Roxana și Eliza sunt colege și execută în această perioadă primul stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, în cadrul structurilor operative.

Ieri după-amiază, după terminarea programului, în timp ce se îndreptau spre casă, au observat o femeie în vârstă căzută în genunchi, cu sângerare abundentă la nivelul mâinii stângi.

Cu toate că bătrânica insista să se ducă acasă, cele două eleve și-au dat seama de seriozitatea rănii, care necesita cu siguranță intervenție specializată și au sunat la 112, limitând pierderea de sânge cu autorul unei fașe oferită de un locatar din apropiere.

O ambulanță a sosit în scurt timp pe Aleea Alba Iulia, iar personalul medical a luat decizia de a o transporta pe femeie la Unitatea de Primire a Urgențelor, dovedind că apelarea numărului de urgență 112 de către Roxana și Eliza a fost întemeiat, dată fiind gravitatea rănii”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al IJJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *