Urmărire la Botoșani după un șofer de 18 ani care nu a oprit la semnalul polițiștilor. A avariat o mașină, după care a intrat într-un gard

Un echipaj de poliție a fost nevoit să urmărească o mașină, după ce șoferul nu a oprit la semnal. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Rutier în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal de oprire, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoșani, unui autoturism condus de un tânăr de 18 ani.

Conducătorul autoturismului nu a respectat semnalele de oprire ale polițiștilor, astfel că polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Botoșăneanul a avariat un autoturism parcat regulamentar, după care lovește un gard, ulterior fiind imobilizat de organele de poliție.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar proprietarul mașinii nu cunoaște faptul că acesta a condus autoturismul în cauză.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință, precizeză IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *