Un bărbat care a urcat băut la volan și făcea slalom printre mașini a ajuns în Penitenciarul Botoșani

Un bărbat care a urcat băut la volan și făcea slalom printre mașini a ajuns în Penitenciarul Botoșani. Iulian Bucaciuc a fost condamnat la un an, nouă luni și zece zile de închisoare de Judecătoria Suceava.

Marți, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei închisorii cu nr. 614/2022 emis la data de 02.08.2022 de către Judecătoria Suceava – Compartimentul Executări Penale. Bărbatul a fost luat de acasă și dus sub escortă în Penitenciarul Botoșani.

În februarie a.c., un autoturism marca Audi A4 care făcea slalom în viteză printre mașinile care circulau pe strada Calea Obcinelor a fost oprti de polițiști. Deoarece autoturismul respectiv s-a remarcat schimbând succesiv banda de circulație, oamenii legii i-au solicitat șoferului să oprească în parcarea magazinului Lidl.  La volanul mașinii se afla Iulian Bucaciuc  care le-a spus polițiștilor că nu are documentele personale și ale mașinii asupra sa. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că individul nu are permis de conducere.

Ela fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul acestuia a fost de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia i s-au recoltat două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *