FOTO! Raed Arafat anunță deschiderea unui Compartiment de Primiri Urgențe: Ar putea degreva UPU Botoșani de un număr de pacienți

Secretarul de stat, Raed Arafat, a anunțat, miercuri, la Botoșani, că urmează să se deschidă un Compartiment de Primire Urgență și la Dorohoi.  Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a declarat că există o solicitare în acest sens și că în cazul în care s-ar deschise acest CPU la Spitalul municipal Dorohoi, atunci Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean ”Mavromati” nu ar mai fi la fel de aglomerată.

Dacă se deschide și asigură toate aspectele necesare unui Compartiment de Primiri Urgențe, adică să aibă investigații radiologice, să aibă posibilitatea de analize de laborator, atunci ar putea degreva UPU Botoșani de un număr de pacienți care nu ar trebui să ajungă neapărat aici și ar putea fi rezolvați de Compartimentul de Primiri Urgențe la Dorohoi. Asta e un lucru care se lucrează pentru realizarea lui”, a precizat Raed Arafat.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne a vizitat noul UPU al Spitalului Județean ”Mavromati” și s-a întâlnit cu medicii urgentiști și cu prefectul Sorin Cornilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *