Transporturi ilegale de lemne, oprite de polițiștii botoșăneni

La data de 2 august 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au oprit pentru control, în localitatea Brăteni, comuna Dobârceni, o autoutilitară care transporta material lemnos, condusă de un bărbat de 35 de ani, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul transporta cantitatea de 2,24 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă de 5.000 lei, iar cantitarea de material lemnos pe care o transporta a fost supusă confiscării.

La data de 2 august 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, în localitatea Orășeni Deal, o autoutilitară care transporta material lemnos, condusă de un bărbat de 67 de ani, din comuna George Enescu.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul transporta cantitatea de 3,5 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă de 4.000 lei, iar cantitarea de material lemnos pe care o transporta a fost supusă confiscării.

La data de 2 august 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au oprit pentru control, pe drumul comunal D.C. 56, în satul Icușeni, o autoutilitară care transporta material lemnos , condusă de un tânăr de 25 de ani, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul transporta cantitatea de 1,73 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență.

Tânărul a fost sancționat contravențional, iar cantitatea de material lemnos pe care o transporta a fost supusă confiscării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *