Școlile din Botoșani, verificate din nou. Autoritățile urmăresc îndeplinirea condițiilor de acordare a autorizațiilor sanitare

toaleta la tara- WC la scoalaȘcolile din Botoșani vor fi verificate din nou, în perioada 10-26 august, de echipe mixte de control formate din reprezentanți ai Inspectoratului Școlar, ai Direcției de Sănătate Publică, ai Instituției prefectului și Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Autoritățile urmăresc îndeplinirea de către unitățile de învățământ a condițiilor de acordare a autorizațiilor sanitare de funcționare.

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar, Bogdan Suruciuc, susține că numărul unităților de învățămâmt care nu vor putea obține, până la începutul anului școlar, autorizații sanitare de funcționare va scădea considerabil, ca urmare a unor lucrări de modernizare a acestora.

El susține că există numeroase școli care în ultimul an au fost modernizate, reabilitate sau care au fost racordate la rețelele de utilități, astfel încât pot fi autorizate din punct de vedere sanitar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *