Ministrul Marcel Boloş, anunţul de astăzi despre voucherele sociale! Ce se întâmplă cu cei pe care poştaşul nu i-a găsit acasă!

Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene, a anunţat marţi, într-o intervenţie telefonică la România TV, că toate cele 2,5 milioane de vouchere sociale au fost emise, iar de luni a început şi distribuirea celor restante.

Ministrul Marcel Boloş a declarat, în exclusivitate pentru România TV, că până marţi au fost deja distribuit peste 2,1 milioane de vouchere sociale către beneficiari, iar 354.000 nu au ajuns încă la destinatari, din diferite motive care ţin de logistica livrării, nu de activitatea ministerului.

„Din data de 29 iulie a fost finalizata emiterea acestor vouchere sociale, respectiv toate cele 2,5 milioane de vouchere au fost emise. Pana ieri (n.r. luni) au fost distribuite 2,1 milioane, mai ramanand 354.000 care inca nu au fost distribuite, fie ca nu erau beneficiarii acasa, fie ca s-au intors documentele, insa termenul cu Posta Romana este sa inchidem distribuirea pana vineri.”, a anunţat Marcel Boloș.

Ministrul Fondurilor Europene a fost întrebat ce se întâmplă cu un număr destul de mare de pensionari care se plâng că nu au fost incluşi printre beneficiarii de vouchere sociale, deşi au pensie sub 1.500 de lei. Marcel Boloş a explicat că pragul de 1.500 de lei este unul al veniturilor cumulate, astfel că este foarte posibil ca acei pensionari să beneficieze de venituri suplimentare din chirii, din activităţi remunerate sau din alte surse.

„Motivele pentru care nu au fost cuprinsi pe aceste liste pot sa fie multiple. Poate cumuleaza cu un alt venit. Daca exista situatia unei pensii sub 1.500 de lei, dar mai are drept de refugiat sau obtine alte venituri, acelea se cumuleaza si daca depaseste 1.500 de lei nu se mai acorda voucherul social. Trebuie sa se gandeasca cei ce sunt in aceste situatii, pentru ca noi cu finantele facem aceste cumulari si s-ar putea sa depaseasca pragul de venit mentionat”, a mai explicat Marcel Boloş.

One thought on “Ministrul Marcel Boloş, anunţul de astăzi despre voucherele sociale! Ce se întâmplă cu cei pe care poştaşul nu i-a găsit acasă!

  1. Minciuni ordinare,eu am pensia de 1457 lei,fără alte venituri,și am aflat din surse sigure ca voucherul a fost emis,eu neprimind nici pana astăzi.Am întrebat postarita,care mi-a spus ca nu.la primit încă.Pana la Crăciun sper sa îl primesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com