Ce gadgeturi poţi face cadou bărbaţilor din viaţa ta

Cadourile pentru bărbaţi sunt un subiect dificil. De multe ori poate eşti în situaţia în care nu ştii ce să cumperi iubitului, soţului sau chiar tatălui tău. Tehnologia poate fi un punct comun de plecare, de unde te poţi inspira pentru a face nişte cadouri reuşite şi de neuitat. 

Iată câteva idei de cadouri inspirate pentru bărbaţi:

Un telefon sau un ceas inteligent

În funcţie de bugetul de care dispui şi de ce crezi că ar avea nevoie persoana căreia îi faci cadou, poţi opta pentru un telefon sau un ceas inteligent care se poate conecta la un smartphone. O variantă bună pentru telefon ar fi un Iphone 13 de la Altex, unde poţi găsi nişte variante de preţ bune. Iar în ceea ce priveşte varianta de ceas inteligent poţi căuta acelaşi brand precum telefonul pentru a se potrivi perfect. Oricare din cele două va fi apreciată, fiind o idee de cadou destul de universală. 

 

O consolă pentru jocuri video

Dacă ştii că bărbatul căruia urmează să îi faci cadou este pasionat de aşa ceva, atunci cu siguranţă va fi un cadou memorabil. O consolă pentru jocuri video merge de minune pentru un iubit sau frate. Preţurile pot varia, însă există mai multe variante din care poţi alege în funcţie de bugetul pe care vrei să îl aloci acestui cadou. Sau o variantă opţională ar aceea a unui joc video în cazul în care are deja o consolă. Aici poţi discuta cu prietenii sau apropiaţii lui pentru a vedea mai concret ce îşi doreşte. 

 

Un ghiozdan pentru laptop

Un astfel de cadou poate fi extrem de util şi apreciat mai ales dacă sărbătoritul foloseşte adesea laptopul şi nu are ceva dedicat cu care îl poarte atunci când călătoreşte. Este un cadou accesibil şi foarte practic, se găseşte uşor, iar bărbatul din viaţa se va folosi cu siguranţă de el, mai ales dacă jobul pe care îl are implică să stea un faţa unui computer. Aş zice că sunt nişte variante ideale de cadouri pentru persoanele care lucrează în it, dar nu numai. Trebuie să te asiguri totuşi că nu are deja o astfel de piesă, pentru a nu lua ceva ce are deja. 

 

O pereche de căşti wireless sau o boxă portabilă

Acest cadou ar merge de minune pentru cei care se bucură constant de muzică în viaţa lor şi îşi doresc să o asculte la o calitate cât mai bună. Poţi opta fie pentru căşti, fie pentru o boxă, în funcţie de consideri că i s-ar potrivi mai bine sărbătoritului în cauză. Şi în acest caz preţurile pot varia, există atât variante mai accesibile, cât şi produse mai premium în funcţie de ce îţi doreşti să alegi şi care e bugetul stabilit de tine pentru acest cadou. 

Aşadar, acestea au fost ideile de cadouri pentru bărbaţi, desigur dacă nu ai găsit ceva care consideri că s-ar potrivi poţi oricând să întrebi pe cineva apropiat sărbătoritului ce şi-ar dori acesta, pentru a merge la sigur cu varianta aleasă. 

Sursă foto: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *