Un profesor a câştigat 5.000 de euro într-o lună din meditaţii

Un profesor din Arad a declarat venituri de 5.000 de euro pe lună din meditaţii, arată un raport al autorităţilor. În judeţul Arad sunt cele mai multe persoane care au declarat venituri din meditaţii, mai exact 218. Printre acestea se numără şi un profesor din Arad, care are şi cel mai mare venit declarat în anul 2021, aproape 300.000 de lei (echivalentul a 5.000 de euro lunar).

Situaţia a fost dată publicităţii de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Timişoara. Din punct de vedere al sumelor declarate, pe locul doi este un contribuabil din Timiş, care a declarat că a câştigat din meditaţii 152.016 de lei.

În judeţul Caraş-Severin, cel mai mare venit declarat este 85.121 de lei, iar în Hunedoara, cea mai mare sumă declarată ca venit din meditaţii este 20.280 lei.

Potrivit adevarul.ro, repezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Timişoara nu au putut preciza materiile la care au fost predate meditaţiile pentru care s-au obţinut veniturile declarate şi nici dacă persoanele care au declarat veniturile au o singură sursă de venit.
Sursa:antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *