Doi miri jefuiţi a doua zi după nuntă. Un bărbat a intrat în casă şi a plecat cu tot darul

De la extaz la agonie. Aşa trăiesc doi tineri proaspăt căsătoriţi din Suceava, după ce un hoţ a intrat în casă şi le-a furat tot darul de la nuntă. Făptaşul a reuşit să sustragă din casa celor doi peste 17,000 de euro. Incidentul a avut loc la finalul săptămânii trecute, când mirii se aflau la petrecerea de după nuntă. Profitând de faptul că nimeni nu era acasă, un hoţ a intrat în locuinţa lor şi a furat peste 17.000 de euro, bani strânşi cu o noapte înainte din darul de nuntă, scrie Observatornews.ro.

“Am fost la petrecerea de după eveniment şi când ne-am întors acasă, parcând în faţa blocului am văzut că plasa la bucătărie este deschisă, geamul deschis. Soţia a fugit în casă, iar când am deschis uşa, casa era răvăşită, lucrurile aruncate, distruse. Am sunat la poliţie şi a venit şi a făcut cercetări la faţa locului. A fugit cu 17.800 de euro, banii făcuţi cu o zi inainte de nuntă, bani pe care nu am apucat să îi ducem la bancă”, spune bărbatul păgubit.

Poliţiştii au fost alertaţi şi au ajuns la faţa locului, acolo unde au început cercetările pentru a afla cu exactitate cine se face responsabil de această faptă. Mirele spune că vecinul pe care îl bănuieşte de furt are antecedente penale şi ar fi folosit o metodă proprie pentru a intra în apartament.

“Persoana e concubinul vecinei de deasupra, care are mai multe antecedente de furturi si de spart locuinţe. Nu a fost la nuntă, nu aveam prietenie. L-a văzut un vecin la ora 18:00 stătea speriat sprijinit de colţul blocului. A intrat pe geamul de la bucătărie, s-a căţărat ori pe cutia d egaze, ori pe… Geamul era rabatat şi l- deschis el cu metodele lui. A intrat în locuinţă şi a distrus tot, a aruncat toate hainele”, a adăugat mirele.

El a spus că în incinta blocului sunt montate camere de supraveghere, însă acestea sunt nefuncţionale. În acest caz, ele nu pot fi de folos în desfăşurarea anchetei şi prinderea făptaşului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *