VIDEO Ți se rupe inima! Un bebeluș s-a născut fără tibie la un picioruș

Unui bebeluș din Suceava, Holcă Emanuel, i s- a dat un diagnostic dur : malformație congenitală la piciorul drept- lipsă tibie. Soluția medicilor din România este fie amputarea piciorului, fie o serie lungă de intervenții chirurgicale, care ar speria chiar si pe cei mai curajoși pacienți. La polul opus, soluția medicilor din Austria – 2 operații care îi pot reda sănătatea, însă pentru care are nevoie de o sumă de 40.000 de euro!

E doar un bebeluș nevinovat, un îngeraș aflat la început de drum care are dreptul să meargă, să alerge, să sară, să se bucure de viață. Stă în puterea noastră să îl ajutăm să devină un băiețel sănătos care să își savureze copilăria.

Pe data de 19 octombrie, la vârsta de 6 luni, Emanuel are programată prima intervenție chirurgicală în Austria, urmată la 6 săptămâni de o nouă procedură.Până atunci trebuie să reușim să strângem cei 40.000 de euro care îl vor ajuta să facă primii pași.

Atât medicii, cât și părinții sunt încrezători în reușită, la fel suntem și noi și voi cei care puteți face miracole pentru
Emanuel, cu fiecare mica donație.
Vă punem la dispoziție conturile mamei deschise la Banca Transilvania:
Titular cont: Holcă Valentina Gabriela

Cont RON: RO54BTRLRONCRT0434357701

Cont EUR: RO04BTRLEURCRT0434357701

Cont GBP: RO59BTRLGBPCRT0434357701

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *