FOTO! Trei ofițeri și 43 de subofițeri de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani, avansați în grad

Mai mulți jandarmi din județul Botoșani au fost înaintați în grad, pe 1 august. Este vorba de jandarmii care au îndeplinit stagiul minim în grad sunt avansați în gradul următor, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani.

Astfel, trei ofițeri și 43 de subofițeri și-au primit în această dimineață noile trese, în cadrul unui ceremonial desfășurat la sediul inspectoratului, împreună cu felicitările conducerii și ale celorlalți colegi participanți la acest moment festiv.

Este un moment special în cariera unui militar, când pe epoleți se adaugă încă o tresă la cele deja existente.. Conform prevederilor Statutului cadrelor militare, gradul militar este un drept al titularului şi reprezintă recunoaşterea în plan social a calităţii de cadru militar, un semn de prețuire a devotamentului față de arma din care face parte”, a precizat Izotov.
La ceremonial au participat, pe lângă cadrele în activitate, 26 de elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, care începând de astăzi execută un stagiu de practică în cadrul structurilor de ordine publică specializate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *