Bătaie între mai mulți tineri în municipiul Botoșani. Doi au fost reținuți

Foto: Facebook/ Atentie Politia

Doi tineri au fost reținuți după o bătaie care a avut loc pe o stradă din municipiul Botoșani. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore,  pe numele a doi tineri de 21,  respectiv 29 de ani, din satul Siliștea, respectiv satul Tocileni, comuna Stăuceni, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, informeză printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în noapte de 30 spre 31 iulie 2022, datorită unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, mai multe persoane s-au lovit reciproc cauzându-și leziuni fizice, provocând scandal și tulburând ordinea și liniștea publică, în municipiul Botoșani.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *