Valeriu Iftime, sancționat dur de FRF. Șase luni nu are voie să aibă legătură cu fotbalul. Ce reacție a avut botoșăneanul după dictarea pedepsei

Omul care controlează FC Botoșani, Valeriu Iftime, a primit o suspendare de șase luni și o amendă de 20.000 de lei pentru declarațiile calomnioase pe care le-a făcut la adresa lui Horațiu Feșnic, pe 27 mai, după „finala” barajului pentru Conference League, dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova.

În temeiul art. 52.2.b şi 4 din RD al FRF, sancţionarea pârâtului Valeriu Iftime cu măsura interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal pentru 6 (şase) luni şi penalitate de 20.000 lei”, este decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

Sancțiunea Federației Române de Fotbal îl împiedică pe Valeriu Iftime să reprezinte oficial clubul la acțiunile FRF, LPF și AJF și să semneze documente în numele clubului în următoarele șase luni, sarcini pentru care, până acum, delega oameni. Omul de afaceri va putea merge în continuare la jocurile Botoșaniului și va avea dreptul să ofere declarații.

Valeriu Iftime a reacționat după ce a fost suspendat 6 luni

Oficialul de la FC Botoșani susține că a dorit să își ceară scuze de la Horațiu Feșnic, dar nu a fost băgat în seamnă de „central” și i s-a întocmit un raport de către CCA.

„Ne-a arbitrat Feșnic, poate am spus niște vorbe de ocară la un meci, cel de la Craiova mi se pare. Văzându-l acolo, m-am dus la gard să-l salut și să-mi cer scuze. Pur și simplu, și n-a vorbit cu mine! M-am uitat la el și m-am gândit: «Domnu’ Vassaras, pune, domne, copiii ăștia să aibă educație, domne!» Nu trebuie să-mi dea nimic mie, să-mi dea «bună ziua». Eu vreau să-mi cer scuze pentru vorbele spuse atunci, pentru mine era de bun simț să-i spun «Bună ziua, domnu’ Horațiu, chiar îmi pare rău că am vorbit, eram la furie!»”, a spus Valeriu Iftime, conform Sport.ro.

Horațiu Feșnic a fost delegat de CCA la meciul câștigat de FC Botoșani „acasă” cu Chindia Târgoviște, scor 3-2, pe 18 iulie 2022, în prima etapă din sezonul 2022 – 2023.

 

2 thoughts on “Valeriu Iftime, sancționat dur de FRF. Șase luni nu are voie să aibă legătură cu fotbalul. Ce reacție a avut botoșăneanul după dictarea pedepsei

  1. In sfarsit sa facut ordine in fotbalul nostru.Rusine ! Dupa zeci de ani,aflu ca este si o comisie care da sanctiuni unui patron.Am o singura intrebare,la care vreau raspuns,la fel de clar.Cine face parte din aceasta comisie,de cand functioneaza,cati bani iau pe luna etc.De fapt cu ce s-a ocupat pana acum? Sant botosanean.

  2. Daca si acest om merita sanctiuni,atunci,ce cauta tot felul de comisii acolo sus.Pana acum de ce au luat bani? La ce sant de folos? De ex. Seful rluierasilor,trebuie adus din Grecia.De ce? Cine ii controleaza investitiile?Si ultima intrebare.In Romania s-a mai intamplat o asemenea gogomanie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *