Municipiul Botoșani a primit 41,4 milioane de lei prin programul „Anghel Saligny” pentru modernizarea unor străzi. Care sunt acestea!

Municipiul Botoșani a primit 41,4 milioane de lei pentru 8 obiective de investiții, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Sumele sunt destinate reabilitării și modernizării a 29 de alei și străzi din oraș, informează Primăria Botoșani.

Potrivit sursei citate, vor fi reabilitate următoarele străzi din municipiu:
Cvartal 1 (Al. Humulești, str. Tunari, str. Ion Creangă, str. Al. Cel Bun, str. A. T. Laurian, str. Grăniceri, str. P. Maior, str. Furtunei, str. V. Conta, str. Baciului), pentru care a fost alocată suma de 17 milioane de lei.
Cvartal 2 (str. Liliacului, str. Lalelelor, str. Verona, str. Zefirului, str. Caisului, str. Porumbelului, str. V. Lupu, str. Ghiocei, str. Codrului, Al. Bradului, str. Bradului, str. S. Bărnuțiu, str. Austrului) – 11,5 milioane de lei
Str. Poșta Veche – 878.400 lei
Str. Grigore Antipa – 1,8 milioane de lei
Str Al. Smârdan – 236.966 lei
Str. Hatman Arbore – 2,9 milioane de lei
Str. Peco – 5,3 milioane de lei
Str. Crizantemelor (Cartier Tulbureni) – 1,6 milioane de lei

Am promis cetățenilor botoșăneni că voi aduce asfalt pe străzile din oraș și iată că aceasta va fi îndeplinită. Periferia va fi ca în centru”, a precizat primarul Cosmin Andrei.
Pentru Cvartalul 1 și 2 și Al. Smârdan vor fi scoase la licitație execuțiile de lucrări, pentru str. Grigore Antipa, Hatman Arbore, Peco vor fi scoase la licitație documentațiile tehnice iar pentru str. Crizantemelor și Poșta Veche, proiectele tehnice se află deja în licitație.

One thought on “Municipiul Botoșani a primit 41,4 milioane de lei prin programul „Anghel Saligny” pentru modernizarea unor străzi. Care sunt acestea!

  1. Dar str. Primaverii nu aveti de gand sa o renovati?. Totusi e o strada importanta . Mergeti si vizitati sa vedeti cu arata. Rusine primarului)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *