Atât de trist! A murit femeia din Botoșani pentru care sora sa a făcut apeluri disperate pentru găsirea donatorilor. „Drum lin printre îngeri, surioară”

O femeie din județul Botoșani, care a fost internată în stare gravă la Spitalul Județean Botoșani a trecut la cele veșnice în ciudat eforturilor medicilor de a o ține în viață și a rugăciunilor familiei. Mihaela Chișcari, în vârstă de 50 de ani, a luptat până în ultimul moment, dar din păcate organismul său a cedat. Avea o tumoră la ficat și a avut nevoie de foarte mult sânge. Sora sa, Laura, a făcut apeluri disperate pe rețelele de socializare pentru a găsi donatori.

Voia să își salveze sora cu orice preț și a avut speranță că aceasta va mai trăi, va mai fi alături de ea și de întreaga familie. Din păcate, soarta a fost nedreaptă.

„Drum lin către îngeri, surioară”, acesta a fost mesajul transmis de sora sa după ce a aflat că Mihaela nu mai este.

Acum, cei care au cunoscut-o pe Mihaela au numai cuvinte de regret după moartea ei. „A plecat prea tânără”, spun unii. „Era un suflet atât de bun, de pur”, spun alții. Familia se pregătește să o înmormânteze cum se cuvine.

Mihaela a lăsat în urmă doi copii: un băiat de 22 de ani și o fată de 16 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *